از رونق مشاغل خانگی روستایی تا تلاش مجدانه در پیشگیری از شیوع کرونا
از رونق مشاغل خانگي روستايي تا تلاش مجدانه در پيشگيري از شيوع کرونا
تلاش های کانون «طریق النور» روستای سیساب بجنورد؛

از رونق مشاغل خانگی روستایی تا تلاش مجدانه در پیشگیری از شیوع کرونا

مدير کانون فرهنگي هنري «طريق النور»، مسجد بني هاشم روستاي سيساب بجنورد با ارائه گزارشي از فعاليت هاي اين کانون روستايي تقويت خودباوري و ارتقاء توانمندي بانوان را اولويت برنامه ها نام برد و از تشکيل گروه اقتصادي باهدف توسعه مشاغل خانگي در اين روستا خبر داد.
شناسه خبر : 20365 تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۹ زمان انتشار : ۱۵:۲۹

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای فهما از خراسان شمالی؛  «سارا رنجبر»، مدیر کانون فرهنگی هنری طریق النور مسجد بنی هاشم  روستای سیساب بجنورد با عنوان اینکه آموزش کارآفرینی و تقویت ِ توانمندی و خودباوری  بانوان روستا را در اولویت برنامه های فرهنگی روستا با محوریت  کانون فرهنگی هنری مسجد قرار دادیم، گفت: برای کمک اقتصادی به اهالی، گروه اقتصادی بانوان را در قالب سه تیم  20 نفره تشکیل  دادیم.

 

وی  اضافه کرد: در این گروه ها ضمن آموزش مشاغل خانگی، فرصت این مشاغل با توجه به کار فصلی و محصولات کشاورزی تعریف شد که به طور نمونه و ابتدا با سفارش بسته بندی زعفران  آغاز شد و بانوان در طی سه هفته پس از آن توانستند از درآمد راضی کننده برخوردار شوند.

 

رنجبر  در ادامه از آموزش گلیم بافی و پی گیری برای دریافت سفارش بافت گلیم و قالی از شرکت های بافنده برای هفت بانو روستا خبر داد.

 

وی در تکمیل این مطالب  از راه اندازی  کارگاه خیاطی ویژه  بانوان در روستا با 10 چرخ صنعتی در ابتدای کار  خبر داد و اعلام کرد: در این کارگاه هم اکنون 10 بانوی روستا جذب این کارگاه شدند که به زودی کار خود را آغاز می کنند.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری طریق النور مسجد بنی هاشم  روستای سیساب بجنورد در بخشی دیگر همچنین به راه اندازی صندوق ذخیره  بانوان روستا اشاره کرد و افزود: این صندوق 50 عضو دارد و هر فرد با مبلغ 10 هزار  تا 50 هزار  تومان سپرده پس انداز دارند که به صورت ماهانه به افراد وام  پرداخت می شود و تاکنون 12 تن از بانوان عضو از 500 هزار تا 2 میلیون تومان وام دریافت کرده اند.

 

رنجبر اطلاع رسانی و آموزش مجازی در خصوص ارتقاء فعالیت های فرهنگی در روستا را به اقدامات کانون و اهالی مسجد افزود و خبرداد: در این باره گروهی  در شبکه های اجتماعی همچون تلگرام راه اندازی شده که تمام اخبار و برنامه های روستا در آن اطلاع رسانی می شود و گاهی نیز مسابقات فرهنگی و هنری به صورت مجازی در این گروه فراخوان و برگزار می شود.

 

وی آموزش پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا از دیگر اولویت های اقدامات انجام شده بین  اهالی نام برد و گفت:  نصب و پخش بروشور پروتکل های بهداشتی  در بین خانواده ها توسط جوانان روستا و تقدیر و قدردانی از فعالان عرصه خدمت به بیماران کرونایی و ارائه دهندگان خدمات بهداشتی به اهالی همچون بهورز  و معلم های مدرسه روستا از دیگر اقدامات انجام شده می توان نام برد.

رنجبر از تهیه و تولید یکهزار ماسک  توسط بانوان روستا نیز خبرداد و اضافه کرد: همچنین بین 210 خانواده روستا محلول ضد عفونی دست و سطوح  توزیع شد.

 

وی توزیع بسته های معیشتی در مناسبت های مختلف از ابتدای سال تا کنون شامل خوار و بار و مواد غذایی، اهدای کارت هدیه به خانواده های نیازمند شناسایی شده و نیز تهیه البسه و توزیع آن بین نیازمندان را در این باره اعلام کرد.

 

پایان/