
بچه مسجدی های خراسان شمالی در مرحله استانی مدهامتان رقابت کردند
به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی، شش تیم از بچه مسجدی ها عضو کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی در عرصه رقابت مرحله استانی هفدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان مهارت های خود را محک زدند و با هم مسابقه دادند.
بر اساس اعلام «مجتبی بهاری»، سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی این تیم ها شامل سه تیم خواران و سه تیم برادران بود، که صبح و عصر پنج شنبه 28 فروردین در محل مجتمع آموزشی فرهنگی شهیدین بجنورد رقابت کردند.
وی اضافه کرد: بچه مسجدی های عضو این تیم های قرآنی در رده سنی زیر 16 سال و از شهرستان های راز و جرگلان، گرمه، شیروان، بجنورد و شهرستان سملقان و اعضای کانون های "شهدای پشنده"، "امام رضا(ع)"، "شهدای شهرک ولیعصر(عج)" و نیز "علامه امینی(ره)"، "عفاف" و "حجت بن الحسن(عج)" مسجد صاحب الزمان(عج) میهمان ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی بودند و در محل تعیین شده باهم به رقابت پرداختند.
بهاری همچنین گفت: بیان تفسیر، قرائت تحقیق، قرائت تقلیدی، ترجمه خوانی، اذان، مکبری، مربی قرآنی کودکان، کتابت قرآن، نقاشی آیات، صحت اذکار نماز، حفظ موضوعی قرآن عمومی، حفظ کل و حفظ جز۳۰ رشته هایی بود که شرکت کنندگان، آموخته های خود را در بوته محک و رقابت گذاشتند.
سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی در ادامه و تکمیل این خبر اضافه کرد: پیش از این و در مرحله مقدماتی که با عنوان محوری "میهمانی آیه ها" و رقابت تیم های قرآنی مساجد همجوار طراحی و برگزار شد، ۳۱ تیم شامل 18 تیم خواهران و 13 تیم برادران با حضور قاریان، مؤذنین، حافظان و مکبرین مهارت های خود را در بوته آزمون داوران این مسابقات قرار دادند.
حجت الاسلام «محمدرضا محمدی» از اساتید و قاریان قرآنی معروف به شیخ ربنا، اسفیدانی از اساتید قرآنی، و نیز «فاطمه بابایی»، از حفاظ و اساتید قرآنی استان به عنوان داوران این مرحله از رقابت ها بودند و متسابقین را ارزیابی کردند.
«جواد زاهدی»، به عنوان نماینده ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در طی مدت زمان برگزاری این مرحله از مسابقات همراه بچه مسجدی ها شد و برخی اهداف و اولویت های برگزاری مسابقات قرآنی مدهامتان را به شکل رقابت تیم های قرآنی برای شرکت کنندگان خواهر و برادر تشریح کرد که انس با قرآن و حضور مستمر و تشکیلاتی نوجوانان و جوانان در برنامه های قرآنی مسجد و رونق مسجد، پایگاه قرآن را از آنجمله می توان نام برد.
گفتنی است؛ بیش از 300 سرپرست محافل خانگی قرآن و مربیان و و فعالان قرآنی در کانون های مساجد طی این طرح آموزش دیدند و در آزمون پایانی سنجیده و در مسابقات آن نیز رقابت کردند.
وی همچنین اعلام کرد: حدود ۷۰ پایگاه قرآنی در کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی در سامانه بچه های مسجد ثبت شده است.
پایان/