معتمدین و فعالین فرهنگی روستای ناوه بجنورد با طرح ملی ایران قوی آشنا شدند
معتمدين و فعالين فرهنگي روستاي ناوه بجنورد با طرح ملي ايران قوي آشنا شدند
روز شمار ایران قوی؛

معتمدین و فعالین فرهنگی روستای ناوه بجنورد با طرح ملی ایران قوی آشنا شدند

نشست هم انديشي تبيين ايران قوي و نيز توسعه فعاليت هاي کتابخواني در روستاي ناوه با حضور معتمدين و فعالان فرهنگي اين روستا برگزار شد.
شناسه خبر : 22825 تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۹ زمان انتشار : ۱۳:۱۱

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای فهما از خراسان شمالی؛ نشست هم اندیشی تبیین طرح ملی «ایران قوی» و نیز توسعه فعالیت های کتابخوانی با محوریت حضور در هفتمین جشنواره  روستاهای دوستدار کتاب ایران،  در روستای ناوه  با حضور معتمدین و فعالان فرهنگی این روستا در محل حسینیه محمد رسول الله (صلی الله علیه وآله وسلم) بجنورد برگزار شد.

 

«هاشم شیرازیان»، مدیر ستاد فهمای خراسان شمالی در این نشست ضمن برشمردن ابعاد مختلف اقدامات کانون های فرهنگی هنری مساجد با همکاری پایگاه بسیج و نقش امام جماعت، به راه اندازی سایت بچه های مسجد و ایجاد زیست بوم مجازی برای تعامل و ثبت فعالیت های این کانون ها اشاره کرد.

وی در ادامه به اجرای دومین ارزیابی سراسری فعالیت های کانون های مساجد کشور در قالب  طرح ملی «ایران قوی» اشاره کرد و گفت: این طرح در قالب 3 شبستان و 12 رواق زیرمجموعه انجام می گیرد.

شیرازیان، با عنوان اینکه فعالیت کانون ها در قالب شبکه رابطین کانون های مساجد  رونق گرفته است، از فعالیت 19 رابط کانون های شهری و روستایی استان خبر داد و افزود: این موضوع سبب مشارکت بیشتر کانون ها می شود.

وی مهلت شرکت در طرح ملی ایران قوی را 22 بهمن ماه سال جاری اعلام کرد و افزود: مدیران و فعالان کانون ها می بایست با مراجعه به سایت بچه های مسجد فعالیت های انجام شده در کانون چه به صورت مجازی و چه حقیقی را در بخش های مختلف این کانون ثبت کنند.

 

شیرازیان همچنین به طرح ملی روستاها و عشایر دوستدار کتاب ایران نیز اشاره کرد و گفت: خوشبختانه تاکنون و در چند دوره پیاپی از برگزاری این جشنواره شاهد درخشش روستاهای استان به همت اهالی مسجد و فعالین کانون این روستا ها بودیم که لازم است با ارسال طرح های کتابخوانی تا فرصت باقی مانده، بتوانیم در سال جاری نیز شاهد درخشش روستای ناوه باشیم.

 

اسفندیار مکرمی، کارشناس مسئول فرهنگی و هنری ستاد فهمای خراسان شمالی در این نشست ضمن تشریح موارد مربوط به هفتمین دوره برگزاری جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب ایران، فرم های مربوط به تکمیل طرح ها را برای حاضران توضیح داد.

وی همچنین با هدف آشنایی بیشتر حاضران با نحوه طرح نویسی و اجرای برنامه های کتابخوانی اثربخش براساس قابلیت های منطقه خود، به طور نمونه طرح های ارسالی  کانون های روستایی برگزیده دوره های پیشین این جشنواره را در قالب اسلاید برای حاضران معرفی و تشریح کرد.

 

سرهنگ امیری، به نمایندگی از فعالان فرهنگی روستای ناوه حاضر در جلسه برای تقویت جایگاه مسجد و اجرای طرح ملی ایران قوی و نیز توسعه فعالیت های کتابخوانی و حضور مقتدر این روستا در جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب ایران اعلام آمادگی کرد.

 

پایان/